Ante Rebić nakon najbolje utakmice u dresu Milana potrčao u zagrljaj Zvonimiru Bobanu

Nedjelja, 19. siječnja 2020. 21:01 Napisao  I. V.
Ante Rebić
Ante Rebić

 Ante Rebić postigao je dva pogotka protiv Udinesea, hrvatski reprezentativac odigrao je najbolju utakmicu u dresu Milana, pogotkom u 93. minuti odlučio je pobjednika (3:2):

- Zadovoljan sam, napokon sam dokazao što mogu i najvažnije je da smo upisali nova tri boda. Sada samo tako moramo nastaviti. Sada imamo trojicu važnih igrača, to su Zlatan Ibrahimović, Simon Kjaer i Asmir Begović. Oni nam mnogo pomažu i dajući nam savjete kako se postavljati na terenu. Mi njihove sugestije provodimo u igri, a rezultate možete vidjeti i sami. Ne želim sada pričati o našim ciljevima do kraja sezone. Moramo ići utakmicu po utakmicu, skupljati bodove i fokusirati se, zaključio je Rebić.

Nakon utakmice Rebić je potrčao u zagrljaj Zvonimiru Bobanu, koji ga je ljetos i doveo iz Eintrachta na posudbu na San Siro.

Konačno su obojica opravdali povjerenje.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.