Andrij Ševčenko odbio ponudu Milana, ali nije odbio poziv na večeru Paola Maldinija

Utorak, 01. listopada 2019. 21:15 Napisao  I. V.
Andrij Ševčenko
Andrij Ševčenko

 

Andrij Ševčenko trebao se u utorak u Milanu sastati s Paolom Malidinijem, čelnici Milana željeli su ponuditi mjesto trenera nekadašnjoj klupskoj zvijezdi.

- Volim Milan, ali između nas nije bilo profesionalnih kontakata zato jer u ovom trenutku na razmišljam o Milanu na takav način. Izbornik sam ukrajinske reprezentacije i svi moj napori usredotočeni su na posao u mojoj zemlji. Želim se plasirati na Euro s mojom reprezentacijom, u Milanu sam trenutačno zato što gledam svoje reprezenativce. Nakon utakmice otići ću na večeru s mojim pijateljima iz Milana, ali to će biti prijateljsko druženje. Već sam rekao da su Maldini i Boban garancija uspjeha, Milan će se brzo osoviti na noge, kazao je Sevčenko prije utakmice Atalante i Šahtara u Milanu.

Čini se da Claudio Ranieri i Rudi Garcia ostaju glavni kandidati za novog trenera Milana.

Svi ostali odbili su ponude.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.