Andrea Agnelli odredio prioritete, Juventus ove sezone želi Ligu prvaka

Ponedjeljak, 13. kolovoza 2018. 16:49 Napisao/la  SC
Andrea Agnelli
Andrea Agnelli

 

Andrea Agnelli, izdanak poznate loze nekadašnjeg vlasnika Juventusa Giannija Agnellija, obratio se novinarima nakon tradicionalne utakmice između A i B momčadi Juventusa u kojoj je debitirao Cristiano Ronaldo:

- Ove godine cilj je osvojiti Ligu prvaka! Tek onda na red po prioritetu dolaze scudetto pa talijanski kup. Naravno, cilj je osvojiti sve moguće trofeje. Bit će ovo izuzetno teška sezona, ali radeći dan po dan, radeći marljivi i jako, možemo ispuniti sve ciljeve. kazao je Agnelli prije nego što se obratio igračima:

- Vratili ste se s američke turneje, dokaz koliko je nogomet postao globalan. Ali sad smo ovdje, u malom gradiću i igrat ćete na prigradskom terenu. No to je važno jer se time vraćamo korijenima. Ovdje je Juventus rođen. Zato, uživajte s Juventusovim ljudima, uživajte u danu, a od sutra svi natrag na posao da osvojimo sve, poručio je Agnelli.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.