Alvaro Morata nije više sretan u Španjolskoj na sreću navijača Milana

Ponedjeljak, 08. srpnja 2024. 23:05 Napisao/la  SC
Alvaro Morata
Alvaro Morata

Alvaro Morata najavio je mogućnost odlaska iz Madrida:

- To je mogućnost o kojoj ne želim previše govoriti, ali je moguće. Nisam nesretan, ali mi je teško biti sretan u Španjolskoj, uvijek nešto izađe na površinu. Sretniji sam van države, ljudi me tamo poštuju, a u Španjolskoj nema respekta ni za koga, ni za što, kazao je Morata.

Ovaku izjavu talijanski mediji su protumačili kao Moratin odgovor na ponudu Milana, koji u španjolskom reprezentativci vide nasljednika Oliviera Girouda.

- Rekli su da sam plakao jer sam dobio žuti karton, što nije istina. Plakao sam jer je momčad izborila polufinale, a ja sam kapetan. Nikad ne bih mogao kritizirati nekog jer plače zbog toga. Kritiziraju me, a ja bih amputirao ruku da osvojimo Euro. Ipak, trudim se uživati u ovom turniru, pogotovo jer su ovo možda moje zadnje utakmice za reprezentaciju. Svakim danom kraj je sve bliži i zato plačem, rekao je Morata.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.