Alvaro Morata doputovao u Torino, Juve više nije htio čekati Luisa Suareza i Edina Džeku

Utorak, 22. rujna 2020. 09:33 Napisao/la  SC
Alvaro Morata stigao na liječničke preglede
Alvaro Morata stigao na liječničke preglede

Alvaro Morata doputovao je u Torino gdje će u utorak odraditi liječničke preglede prije potpisa ugovora s Juventusom.

Morata se vraća u Juventus na posudbu, španjolski reprezentativac pod ugovorom je s Atleticom do 2023. godine, prošle sezone igrao je na posudbi u Chelseaju.

Najbolji talijanski klub očito više nije htio čekati ni Edina Džeku, ni Luisa Suareza koje je novi trener Andrea Pirlo htio dovesti.

Pirlo je tražio klasičnog prvog napadača budući da je promijenio način igre, Juventus ga je pronašao u Morati, koji je igrao za Juventus od 2014. do 2016. godine.

Prema talijanskim medijima, Juventus će posudbu platiti 10 mil. eura, na kraju sezone 2020/21 ima pravo na otkup ugovora za 45 mil. eura.

U slučaju da Juventus produlji posudbu za novih 10 mil. eura, na kraju sezone 2021/22 ima pravo na otkup ugovora za 35 mil. eura.

Kao što je poznato, Luis Suarez nije uspio dogovoriti raskid ugovora s Barcelonom, Roma je zaustavila izlazni transfer Edina Džeke u Juventus, kada je zapeo ulazni transfer Arkadiusza Milika iz Napolija.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.