Rooney kažnjen s 1,8 milijuna kuna zbog noćnog izlaska

Ponedjeljak, 02. siječnja 2012. 13:17 Napisao  Marko Babić

Uz Rooneyja kažnjeni su još Jonny Evans i Darron Gibson

Wayne Rooney kažnjen je s dvjesto tisuća funti odnosno 1,8 milijuna kuna zbog noćnog izlaska, a zbog tulumarenja kažnjeni su još Jonny Evans i Darron Gibson. Daily Mail navodi da je Rooney "zaružio" nakon Božića slavivši činjenicu što je United dostigao gradskog rivala Cityja na čelu ljestvice.

Ipak, tulumarenje je ostavilo traga, drugi dan Rooney se na treningu pojavio vidno umoran bez motivacije za rad što je toliko razljutilo trenera Sir Alexa Fergusona koji ga je kaznio oduzimanjem tjedne plaće, te ga nije uvrstio u sastav na Staru godinu protiv Blackburna kada je Manchester poražen na domaćem travnjaku 2:3.

Sky Sports objavio je da je Rooney odradio trening u ponedjeljak i čini se da je iza sebe ostavio noćnu avanturu koja ga je stajala plaće za koju većina ljudi mora raditi nekoliko desetljeća.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.