Wayne Rooney smatra da Man. Unitedu ne bi pomogli ni Messi i Ronaldo

Nedjelja, 09. lipnja 2019. 16:52 Napisao/la  SC
Wayne Rooney
Wayne Rooney

 

Predsjednik Manchester Uniteda Ed Woodward obećao je Oleu Gunnaru Solskjaeru veliki novac za pojačanja uoči ljetnog prijelaznog roka, ali klupska legenda Wayne Rooney smatra da klub mora promijeniti sportsku politiku:

- Prvo što Solskjaer treba napraviti je složiti momčad, a pod tim ne mislim da će dovođenje jednog ili dva igrača od 100 milijuna funti riješiti probleme. Bolje je da potroši 30, 40 milijuna funti na igrače koji imaju potencijala i stvara momčad oko pet, šest igrača. Može dovesti Ronalda, Messija, Ramosa i Balea, potrošiti 350 milijuna funti i kupiti mir za određeno vrijeme. Klub se mora graditi s mladim igračima, ali oni moraju biti dovoljno dobri. Mislim da će navijači u tom slučaju razumijeti da se sljedeće sezone klub neće boriti za Premiership. Dajmo Oleu vremena sljedeće dvije ili tri godine da napravi momčad. United, Chelsea, Arsenal, Tottenham i možda Everton sljedeće dvije godine mogu pokušati dosegnuti nivoe Manchester Cityja i Liverpoola, smatra Rooney.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.