Unai Emery dobio otkaz, Arsenal raskinuo suradnju sa španjolskim stručnjakom

Petak, 29. studenog 2019. 12:15 Napisao/la  SC
Unai Emery na Kantridi
Unai Emery na Kantridi Foto: Lario Tus

 

Unai Emery dobio je otkaz!

Arsenal je objavio da je raskinuo suradnju sa španjolskim stručnjakom, privremeni trener postao je dosadašnji pomoćnik Freddie Ljungberg.

Emery je odavno postao bivši sudeći prema govoru tijela igrača Arsenala, sada već bivši menadžer u zadnjim utakmicama izgledao je kao čovjek koji je odustao.

Ostavku nije htio dati zbog toga što bi izgubio otpremninu, jedva je čekao otkaz.

Bivši trener Seville i PSG-a preuzeo je Arsenal u svibnju 2018. godine nakon što je Arsene Wenger otišao poslije 22 godine.

Od Emeryja se očekivala nova energija i povratak Arsenala u vrh engleskog nogometa, Emery je ostavio klub na 8. mjestu s 19 bodova zaostatka za vodećim Liverpoolom.

Otkaz je dobio nakon domaćeg poraza (1:2) od Eintrachta u Europskoj ligi iako Arsenal i dalje vodi u skupini s bodom više od kluba iz Frankfurta.

 Emery se afirmirao na klupi Seville s kojom je triput zaredom osvojio Europsku ligu, u tom razdoblju igrao je protiv Rijeke na Kantridi.

Međutim, u PSG-u i Arsenalu nije opravdao očekivanja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.