Turski prvoligaš Fenerbahče na kraju sezone ostaje bez trenera, prva želja je Slaven Bilić

Ponedjeljak, 08. svibnja 2017. 19:36 Napisao/la  SC

Bilić je s West Hamom osigurao ostanak u Premier ligi, a time i vjerojatno svoj posao, ali Fenerbahče ostaje bez trenera i novac im nije problem

Turski prvoligaš Fenerbahče ostaje bez trenera i prema pisanju britanskih medija Slaven Bilić mogao bi sjesti ponovno na tursku klupu.

Bilić je s West Hamom osigurao ostanak u Premier ligi, a time i vjerojatno svoj posao, ali Fenerbahče ostaje bez trenera i novac im nije problem.

Hrvatski trener na klupi West Ham imao je dosta turbulentnu sezonu u kojoj se često pisalo o njegovom odlasku iz londonskog kluba, a u zadnje vrijeme mediji su nagađali kako će mu klub ponuditi produljenje ugovora.

Fenerbahče je čini se dosta ozbiljan u svojoj namjeri te će navodno ponuditi Biliću financijske uvjete kakve god poželi. Trenutno, trener turskog velikana je Nizozemac Dick Advocaat, ali on će vrlo vjerojatno preuzeti nizozemsku reprezentaciju te vodstvo kluba mora tražiti zamjenu za njega.

West Ham je u prošlom kolu pobijedio Tottenham i osigurao ostanak u Premiershipu, a ta je pobjeda i donekle stabilizirala Bilićev posao.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.