TRAGEDIJA U ENGLESKOJ

Vlasnik Leicestera stradao u helikopteru

Nedjelja, 28. listopada 2018. 00:06 Napisao/la  SC

Srivaddhanaprabha kupio Andreja Kramarića

Vlasnik Leicestera stradao u helikopteru

 

Tragedija u Engleskoj!

Helikopter u kojemu je letio vlasnik Leicestera Vichai Srivaddhanaprabhaji srušio se nedugo nakon polijetanja na parkiralištu King Power stadiona.

Srivaddhanaprabha je sat vremena nakon utakmice Leicestera i West Hama napustio stadion, helikopter je poletio i pao oko 200 metara dalje od stadiona.

Očevici nesreće kažu da se motor ugasio, helikopter se počeo vrtjeti, prvo se čuo nekakav zvuk, a potom prasak. U trenu se zapalio, prenosi Skay Sport.

Policijska vozila i kola hitne pomoći odmah su okružile mjesto nesreće, pomoći nije bilo.

Članovi prve momčadi izjurili su sa stadiona u suzama, na klupskoj recepciji svi su šutjeli, čuli su se samo jecaji ljudi, prenosi BBC.

Vichai Srivaddhanaprabha nakon svake domaće Leicesterove utakmice odlazi sa stadiona u svom helikopteru, službeno je potvrđeno da se nalazio u helikopteru.

Srivaddhanaprabha je vlasnik Leicestera bio od 2011. godine, prije toga bio je glavni sponzor.

Forbes njegovo bogastvo procijenjuje na 5 milijardi dolara, 60-godišnji Tajlanđanin obogatio se otvarajući duty-free dućane.

Peti je najbogatiji Tajlanđanin i 388. najbogatiji čovjek svijeta.

Bio je oženjen, ima četvero djece, sin Aiyawatt Raksriaksorn  klupski je dopredsjednik.

Navijačima Rijeke postao je poznat kada je 2015. godine kupio Andreja Kramarića za 10 mil. eura, što je najveći transfer u povijesti riječkog nogometa.

Srivaddhanaprabha je 2015. godine osvojio prvu titulu prvaka u 132-godišnjoj klupskoj povijesti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.