Tottenham dovodi Brazilca Gansa za 15 milijuna funti?

Petak, 06. siječnja 2012. 10:55 Napisao  Marko Babić

Ganso spada među najtalentiranije igrače Brazila,a predsjednik Santosa, čiji je Brazilac član, izjavio je da igrač može napustiti klub ako stigne ponuda koja će zadovoljiti ambicije kluba

Prema pisanju Daily Telegrapha Tottenham trenutno pregovara oko angažmana brazilskog veznjaka Gansa koji bi klub stajao oko 15 milijuna funti. Dvadesettrogodišnji Ganso spada među najtalentiranije igrače Brazila,a predsjednik Santosa, čiji je Brazilac član, izjavio je da igrač može napustiti klub ako stigne ponuda koja će zadovoljiti ambicije kluba.

Za Gansa interes su već pokazali mnogi klubovi uključujući Manchester United, Milan i Inter. Mediji se trenutno bave pitanjem želi Ganso u ovom trenutku zaigrati u Europi budući da je igrač sam ustvrdio da bi najradije produljio ugovor sa Santosom koji mu u studenom ističe.

Ganso bi se nesumnjivo odlično uklopio u Spurse i donio dodatnu kvalitetu veznom redu uz Luku Modrića i Rafael van der Vaarta.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.