Todd Boehly namjerava na ljeto platiti fiksnu odštetu za Victora Osimhena

Srijeda, 24. siječnja 2024. 15:09 Napisao/la  SC
Todd Boehly
Todd Boehly

La Gazzetta dello Sport objavila je vijest koja je narušila ionako lošu atmosferu u svlačionici Napolija.

Chelsea je spreman na ljeto platiti fiksnu odštetu za Victora Osimhena, nigerijski napadač je slobodan ako netko plati 130 mil. eura.

Poznato je da spomenuti iznos nije problem za Todda Boehlyja, američki milijarder razbacuje se novcem više nego Saudijci otkada je postao vlasnik Chelseaja, prošle sezone potrošio je ukupno blizu 700 mil. eura na pojačanja, najviše u nogometnom svijetu i ništa nije napravio.

Ove sezone potrošio je malo kako bi na kraju sezone mogao platiti odštetu za Osimhena u skladu s Financijskim Fair Playom, pravila kojega točno određuju omjer prihoda i rashoda.

Mauricio Pochettino ove sezone nije Chelsea uspio vratiti u vrh engleskog nogometa, iduća sezona je presudna za argentinskog stručnjaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.