ARGENTINAC ODLUČIO

Tevez odbio PSG, želi igrati za Milan

Subota, 21. siječnja 2012. 12:38 Napisao/la  I. V.

Tevez je odbio trogodišnji ugovor od 24 mil. eura, a Man. City izgubio 37 mil. eura odštete

Carlitos Tevez ponovo je uskovitlao medijsku prašinu! Argentinac na putu iz Manchestera za Pariz u posljednjem trenutku odlučio je produžiti u Milano!

- Želim samo u Milan – izjavio je Tevez neporedno nakon što su njegov menadžer i suvlasnik  Kia Joorabchian i direktor PSG-a Leonardo stisnuli ruke u znak obavljena posla.

Time je Tevez odbio 8 mil. eura godišnje plaće za tri godine, a Manchester City izgubio 37 mil eura odštete. Prva ogorčena reakcija stigla je iz Manchestera, šeik Mansour zaprijetio je Tevezu ako ne potpiše za PSG! Prijetnja se kreće u rasponu od suspenzije do odbijanja bilo kakvog razgovora s Milanom. Budući da Mansouru 37 mil. eura nisu glavni problem, prijetnje bogatog šeika trebalo bi shvatiti ozbiljno.

U Mlanu znakovito šute, jedino je trener Massimiliano Allegri diplomatski izjavio da spokojno čeka kraj prijelaznog roka. Nakon što je izgledao da od dolaska Teveza neće biti ništa, Milan je pronašao alternativu u Maxi Lopezu! Maksimalna zabava se nastavlja!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.