Tevez se vratio voljenom klubu, Mancini namjerno izbjegao susret

Srijeda, 15. veljače 2012. 10:47 Napisao/la  I. V.

Mancini je poslao jasnu poruku Tevezu i svima koji misle da okorjeli profesionalizam trpi osobnosti. Mimo dobrih klupskih običaja menadžer nije dočekao igrača. Tevez je u kamp stigao oko 16.30, a Mancini je otišao u 13.30 sati

Carlos Tevez vratio se u Manchester City spreman na punu suradnju s Robertom Mancinijem! Iako je prije samo nekoliko dana Tevez izjavio da ga je Mancini "tretirao kao psa", danas je spreman podrediti se volji menadžera Manchester Cityja. Jasno da  Tevezova promjena mišljenja ima svoju cijenu. Bivši kapetan Cityja i najbolji igrač prošle sezone, prvo mora kaznu zbog tromjesečno izbivanja s radnog mjesta. Za sada je poznato da neće dobiti plaću za šest tjedana, a budući da je tjedno plaćen 400.000 funti, kazna nije baš mala. Nakon toga slijedi proces vraćanja nogometu, do ljeta Tevez bi trebao ponovo dosegnuti punu tržišnu vrijednost. 

Tevezu predstoji razdoblje reintegracije na terenu i van njega. Što se terena tiče, odmah po dolasku u kamp Tevez je podvrgnut testiranjima koja će utvrditi njegovo tjelesno stanje. Najteži dio posla Teveza ipak očekuje izvan terena, jer se ponovo mora uklopiti u momčad i objasniti navijačima da nije mislio ozbiljno kada je kritizirao klub, grad, državu...Prema riječima Kia Joorabchiana, Tevezova zastupnika i vlasnika, igrač je spreman ispričati se za sve što je govorio protekla tri mjeseca koliko ga nije bilo u voljenom klubu.

Suigrači su Teveza dočekali onako kako priliči profesionalcima koji gledaju svoja posla, a Mancini je poslao jasnu poruku Tevezu i svima koji misle da okorjeli profesionalizam trpi osobnosti. Mimo dobrih klupskih običaja menadžer nije dočekao igrača. Tevez je u kamp stigao oko 16.30, a Mancini je otišao u 13.30 sati.  Njihov prvi susret bit će radni, zakazan je na treningu nakon što Manchester City odigra utakmicu Lige UEFA protiv Porta.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.