Sven-Goran Eriksson: Nazvao me Ferguson i prijetio da će me ubiti!

Utorak, 27. rujna 2022. 14:42 Napisao/la  SC
Sven-Goran Eriksson
Sven-Goran Eriksson

Bivši izbornik engleske reprezentacije Sven-Goran Eriksson progovorio je o odnosu sa Sir Alexom Fergusonom, bivšim menadžerom Manchester Uniteda.

- S Alexom je to bilo nevjerovatno. Jedno jutro me zvao u sedam sati, možda čak i ranije i uvijek je bio nešto ljut. Nazvao me i prijetio da će me ubiti, jer sam pozvao Rooneyja u reprezentaciju. Vikao je na mene i nije mi bilo jasno što mu je. Samo sam mu kratko rekao: 'Alex, pozvao sam Rooneyja. Uživaj u slobodnom vikendu! Čujemo se'. Spustio sam slušalicu i to je bilo to. Utakmica nije bila natjecateljska, ali sam htio imati najbolje igrače na raspolaganju. Žalili su se i drugi, ali ne tako kao on. I sam sam vodio klubove pa sam ih donekle razumio. Znam da je loše kada se igrač vrati ozlijeđen u klub, ali ne možeš zvati selektora i prijetiti mu, kazao je Eriksson.

Švedski stručnjak na klupi Engleske sjedio je od 2001. do 2006. godine.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.