Sven Goran Eriksson na klupi Liverpoola, engleski klub ispunio posljednju želju

Utorak, 13. veljače 2024. 17:30 Napisao/la  SC

Može raditi moj posao na jedan dan ako želi, rekao je Klopp kada je čuo da je Eriksson uvijek želio voditi Liverpool

Sven Goran Eriksson na klupi Liverpoola, engleski klub ispunio posljednju želju

Sven Goran Eriksson neizlječivo je bolestan, 76-godišnji švedski trener javno je obavio da mu ne preostaje još puno vremena:

- Ostala mi je možda godina života, u najgorem slučaju čak i manje. Ne mogu znati sa sigurnošću. Bolje je uopće ne razmišljati o tome. Možete trenirati svoj mozak. Morate vidjeti pozitivne stvari, rekao je Eriksson.

Šveđanin je tijekom karijere vodio englesku reprezentaciju, Manchester City i nekoliko velikih klubova, često je spominjao da je uvijek želio trenirati Liverpool.

Jurgen Klopp ovako je reagirao:

- Može raditi moj posao na jedan dan ako želi, rekao je Klopp.

Odmah nakon Kloppove izjave, Liverpool je pokazao da je veliki klub.

Liverpool je organizirao humanitarnu utakmicu u kojoj će Eriksson sjediti na klupi zajedno s klupskim legendama kao što su Ian Rush, John Barnes, John Aldrige.

Revijalna utakmica između legendi Liverpoola i Ajaxa igra se 23. ožujka na Anfieldu, za sada su nastupe za Liverpool potvrdili Jerzy Dudek, Sander Westerveld, Martin Skrtel, Fabio Aurelio, Djibril Cissé, Ryan Babel...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.