Solskjaer pozvao Sir Alexa Fergusona na trening Manchester Uniteda

Subota, 29. prosinca 2018. 12:04 Napisao/la  SC
Alex Ferguson
Alex Ferguson

Sir Alex Ferguson nazočit će treningu Manchester Uniteda.

Nekadašnji trener engleskog kluba  s kojim je između 1986. i 2013. godine pokorio i Otok (13 prvenstvenih titula) i Europu (dvije Lige prvaka) - na poziv Olea Gunnara Solskjaera pozdravit će stručni stožer i savjetima inspirirati momčad uoči nedjeljnog ligaškog meča s Bournemouthom na Old Traffordu.

Ole Gunnar Solskjaer, tvrde engleski mediji, smatra Sir Alexa Fergusona svojim mentorom i savjetnikom kojem se povjerava s problemima s kojima se suočava.

Engleski mediji, također, pišu kako je Sir Alex Ferguson lobirao i utjecao na klupsku odluku da se Olea Gunnara Solskjaera imenuje Mourinhovim nasljednikom.

- Uživat ćemo uz šalicu čaja. Diskutirat ćemo i o nekoliko ideja. Nema boljeg čovjeka od kojeg može dobiti savjet. Moj mandat bit će ispunjen znanjem koje je na mene prenio Sir Alex Ferguson, najavio je Ole Gunnar Solskjaer i istaknuo kako će Manchester United ubuduće igrati na tragu Fergusonove filozofije, napadački i dovoljno atraktivno.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.