Solskjaer, Pochettino i Zidane imaju iste izglede dobiti posao na Old Traffordu

Petak, 04. siječnja 2019. 14:36 Napisao/la  SC
Pochettino i Zidane
Pochettino i Zidane

 

Prema engleskim kladionicama Ole Gunnar Solskjaer, Mauricio Pochettino i Zinedine Zidane imaju najviše izgleda dobiti stalni posao menadžera Manchester Uniteda.

Solskjaer je preuzeo posao kao privremeno rješenja, ali je iznad svih očekivanja ostvario četiri pobjede na impresivan način.

Momčad Manchester Uniteda igra potpuno drugačije otkada je otišao Jose Mourinho, u ovakvom stanju doima se dostojan suparnik najboljima: Liverpoolu i Manchester Cityju.

Solskjaer je u kratkom vremenu postao favorit za stalni posao, ali za sada nema više izgleda od Mauricija Pochettina i Zinedinea Zidanea.

Njih trojica imaju puno više izgleda od Laurenta Blanca, Antonija Contea, Massimiliana Allegrija i još nekoliko kandidata za izazovni posao na Old Traffordu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.