Slaven Bilić protiv momčadi bivšega kluba ostvario pobjedu nakon pet utakmica

Utorak, 21. veljače 2023. 00:07 Napisao/la  SC

Bilić na klupi WBA ostvario plasman u Premiership u sezoni 2019/20, smijenjen je nakon  što je u 13. kolu Premiershipa osvojio bod (1:1) protiv Manchester Cityja 

Slaven Bilić, Danilo Butorović i Dean Računica
Slaven Bilić, Danilo Butorović i Dean Računica

Watford je pobijedio (3:2) WBA, Slaven Bilić u 33. kolu osvojio je bodove protiv momčadi bivšega kluba.

Pogotke za Watford potignuli su Šveđanin Sema (23, 78) i Senegalac Sarr (66), pogotke za WBA postignuli su Englezi Townsend (56) i Wallace (71).

Bilić je na klupi WBA ostvario plasman u Premiership u sezoni 2019/20, smijenjen je nakon što je u 13. kolu Premiershipa osvojio bod (1:1) protiv Manchester Cityja na Etihadu.

Pobjedom protiv WBA, Watford je prekinuo seriju od pet utakmica bez pobjede, ostvario je četiri remija i doživio poraz u tradicionalno izjednačenoj ligi.

Bilićev cilj je ostvariti plasman među prvih šest klubova da bi morao razigravati za plasman u Premiership.

Poredak: Burnley 72, Sheffield Utd. 61, Middlesbrough 57, Luton 50, Watford 50, Sunderland 49, Milawall 49, Blackburn 49,...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.