Slaven Bilić: Ne razumijem uvjerenje nekih da bi što više zarađuješ, trebao biti imuniji na kritike

Petak, 24. veljače 2017. 14:44 Napisao/la  SC

Svi možemo dobiti otkaz, naravno, i možemo prihvatiti fer kritike, ali neke prelaze granicu, stao je Bilić u zaštitu Wengera

Slaven Bilić osjetio  je potrebu statis u obranu Arsenea Wengera, koji nakon dvadeset godina odlazi i Arsenala pod velikim pritiskom nesklonih medija.

Posljednji negativni rezultati izazvali su salve nekorektnih kritika, posebice na društvenim mrežama

- Volio bih reći nešto o Arseneu Wengeru i kritikama. OK, to je dio posla i sve to, ali na kraju, nekad je to previše. Svi možemo dobiti otkaz, naravno, i možemo prihvatiti fer kritike, ali neke prelaze granicu i to onda postaje 'lov na vještice'. Nitko to ne zaslužuje, pogotovo ne Arsene. Ne možete reći da je on stvorio Arsenal, jer taj klub ima veliku povijest i blizu je vrhu godinama. Činjenica je da je u modernom dobu odveo klub na višu razinu i održao ga tamo. Društvene su mreže jako pridonijele napetosti i ne razumijem uvjerenje nekih da bi što više zarađuješ, trebao biti imuniji na kritike. Nije važno zarađuje li Arsene milijun funti ili pet milijuna, i on je čovjek. I ne radi ovaj posao zbog novca, napisao je Bilić u kolumni za Evening Standard.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.