David Silva produžio ugovor s Manchester Cityjem, Španjolac na Etihadu ostaje do 2017.

Ponedjeljak, 17. rujna 2012. 18:17 Napisao/la  SC

Sretan jer sam se nakon dvije provedene godine u Manchesteru u potpunosti uklopio i zadovoljan sam sa svim segmentima života, izjavio je službene stranice kluba Silva

Vodstvo aktualnog engleskog prvaka Manchester Citya objavilo je kako je produžilo ugovor s Španjolcem Davidom Silvom. Silva će tako na Etihadu ostati do 2017. godine.

Španjolskog reprezentativca ove je sezone htio dovesti i madridski Real, ali je Silva svoju budućnost na kraju odlučio graditi u redovima engleskog prvaka.

- Sretan jer sam se nakon dvije provedene godine u Manchesteru u potpunosti uklopio i zadovoljan sam sa svim segmentima života. Stoga sam odlučio produljiti ugovor s klubom u kojem se osjećam kao kod kuće, izjavio je službene stranice kluba Silva.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.