Ryan Giggs u 39. godini prvi put na velikom natjecanju reprezentacija

Utorak, 17. siječnja 2012. 18:54 Napisao/la  I. V.

Giggs se nalazi na širem popisu olimpijskih reprezentativaca Velike Britanije

Ryan Giggs i David Beckham nalaze na popisu 184 igrača, koji su dali suglasnost da žele biti u sastavu olimpijske reprezentacije Velike Britanije na OI 2012. godine. Samo su sedmorica odgovorili negativno na upit nogometnog saveza (FA). Na radost Olimpijskog komiteta Velike Britanije, izbornik olimpijske reprezentacije Stuart Pierce ima velik izbor u sastavljanju momčadi koja će u Londonu braniti ugled „kolijevke“ nogometa.

Ako bude u olimpijskoj reprezentaciji, Ryan Giggs će u 39. godini doživjeti radost prvog natjecanja u dresu reprezentacije. Olimpijada nije nogometno, ali je svakako veliko natjecanja za igrača koji je 11 puta osvojio Premierligu, ali kao Velšanin nikada nije imao šansu zaigrati u završnici neke smotre najboljih nacija.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.