IZDVOJENO MIŠLJENJE

Giggs nevjerojatno precijenjen igrač

Nedjelja, 24. svibnja 2020. 09:49 Napisao/la  SC

Njegova statistika u 22 godine je grozna

Ryan Giggs
Ryan Giggs

Curtis Woodhouse skrenuo je pažnju engleske javnosti analizom karijere Ryana Giggsa, nekadašnji igrač Sheffield Uniteda i Birminghama danas je menadžer Gainsborough Trinityja.

- Ryan Giggs je nevjerojatno precijenjen igrač Manchester Uniteda! Dosegnuo je izvanrednu dugovječnost, ali u momčadi koja je godinama dominirala i koja je bila stroj za osvajanje bodova, njegova statistika je grozna. Još jedan mit Manchester Uniteda! Dobar igrač, ništa više! Giggs je ostvario 162 asistencije u 22 godine, postigao je 109 golova. Njegova momčad istodobno je ostvarivala rekorde. Giggs je bio lijevi krilni napadač, gledajući njegove statistiku može ga se zamjeniti s lijevim braničem. Giggs nije imao ni jaku lijevu nogu. Bio je izvanredan fizički, ali lijeva noga nije mu bila tako dobra. Dobar igrač nije sjajan igrač, nikada nije odigrao sezonu na razini svjetske klase u 22 godine. Nikada nije bio loš, ali nikada nije bio ni sjajan! Dobar, postojani igrač, kaže Woodhouse koji je Giggsa usporedio s krilnim napadačem Real Madrida, Garethom Baleom, i Liverpoolovim braničem, Trentom Alexander-Arnoldom:

- Bale je bolji od Giggsa, imao je veći utjecaj u klupskom i međunarodnom nogometu. Giggs će biti dugovječniji od Balea, to je to. Ryan Giggs nema niti jedan atribut bolji od Gareth Belea, niti jedan. Trent Alexander-Arnold veća je napadačka prijetnja nego što je to bio Ryan Giggs u 22 godine. Trent Alexander-Arnold je desni bek, a Ryan Giggs je bio lijevi krilni napadač, zaključio je Woodhouse.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.