Romelu Lukaku u Man. Unitedu, dolazi drugi najskuplji igrač u klupskoj povijesti

Četvrtak, 06. srpnja 2017. 15:39 Napisao/la  SC

Lukaku i Mourinho surađivali su u Chelseaju u sezoni 2013/14, kada je belgijski reprezentativac uglavnom sjedio na klupi


Dok engleski mediji raspravljaju o dolasku Ivana Perišića, Manchester Untied je u relativnoj tišini dogovorio  transfer Romelua Lukakua (24) iz Evertona.

Jose Mourinho se nada da će Lukaku s momčadi otputovati na turneju u SAD nakon što Everton inkasira 75 mil. eura čime belgijski napadač postaje drugi najskuplji igrač Manchester Uniteda  u povijesti. Prvi  je Pogba (110 mii.).

Dolasko Lukakua zaključena je priča o dovođenju  Alvara Morate iz Real Madrida, koji nije bio zadovoljan s ponudom od 80 mil. eura.

Lukaku i Mourinho surađivali su u Chelseaju u sezoni 2013/14, kada je belgijski reprezentativac uglavnom sjedio na klupi. Chelsea ga je upravo zbog toga poslao na posudbu u Everton, koji je kasnije otkupio ugovor za 35 mil. eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.