Roman Abramovič nudi Real Madridu 25 milijuna eura za Luku Modrića

Subota, 12. siječnja 2013. 10:49 Napisao/la  SC

Chelsea igra na kartu Jose Mourinho, koji prema svemu sudeći na ljeto odlazi iz Madrida što bi oslabilo Modrićevu poziciju u kraljevskom klubu

Roman Abramovič ponudio je Real Madridu 25 mil. eura za Luku Modrića, ako se može vjerovati The Sunu vlasnik Chelsea želio bi dovesti Modrića nakon što Franck Lampard na ljeto napusti Stamford Bridge.

Abramovičeva ponuda izravna je posljedica neuspješnog pokušaja dovođenja Brazilca Taisona (24), koji je iz Metalista otišao u Šahtar iako je Chelsea nudila bolje uvjete. U slučaju Modrića, Chelsea igra na kartu Jose Mourinho, koji prema svemu sudeći na ljeto odlazi iz Madrida što bi oslabilo Modrićevu poziciju u kraljevskom klubu. Hrvatski reprezentativac još uvijek ne igra na razini koja se očekuje od igrača Real Madrida.

Chelsea je prije dvije sezone nudila Tottenhamu čak 45 mil. eura za Modrića, ali vlasnik Tottenhama Daniel Levy tada nije htio prodati najboljeg hrvatskog igrača.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.