Redknapp pred porotom tvrdi da plaća više poreza nego što mora

Srijeda, 01. veljače 2012. 18:56 Napisao/la  Dorijan Vranić

Uvijek sam plaćao poreze i uvijek sam zapošljavao samo najbolje ljude u tom poslu kako bih  mogao biti siguran - izjavio je Redknapp

Harry Redknapp, menadžer Tottenhama, uz Milana Mandarića jedan od optuženih u aferi utaje poreza iz razdoblja kada je bio menadžer Portsmoutha,  trenutačno se brani od optužbi pred porotom Southwark Crown suda u  Londonu. Na pitanja svog odvjetnika Redknapp je odgovorio sljedeće:

- Uvijek sam plaćao poreze i uvijek sam zapošljavao samo najbolje ljude u tom poslu kako bih  mogao biti siguran - aludirao je Redknapp na prestižne londonske firme čiji je klijent.

- Radije bi platio više nego manje - tvrdi Redknapp.

U daljnoj raspravi Redknapp je opisao svoju suradnju s Mandarićem kao veoma ugodnu,  njihovo dugogodišnje prijateljstvo opisao je ovako:

- Imali smo svoje uspone i padove, no ne postoji nitko s kim bih radije na večeru! - kazao je Redknapp.

 Bivši vlasnik Portsmoutha, Milan Mandarić,  izjavio je kako je njihov odnos vredniji od materijalnih interesa, te da novac (“bonus“ od 189.000 funti) uplaćen na Redknappov offshore-račun nema veze s optužbom da je taj iznos uplaćen kako bi Redknapp prikrio 5%  provizije koju je dobio za transfer Petera Chroucha.  

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.