Redknapp odgovorio Ćorluki: Možda bih više rotirao da sam imao dovoljno igrača!

Petak, 27. travnja 2012. 18:36 Napisao/la  SC

Zadovoljan sam kako sam rotirao momčad, igrači su u prosjeku igrali 30 utakmica i ne mislim da je to mnogo, kaže Redknapp

Harry Redknapp brzo je odgovorio na kritike Vedrana Ćorluke, bivšeg igrača Tottenhama koji igra u Leverkusenu. Ćorluka smatra da je pad u igri Tottenhama izravna posljedica premale rotacije momčadi zbog čega su glavni igrači iscrpljeni.

- Zadovoljan sam kako sam rotirao momčad, igrači su u prosjeku igrali 30 utakmica i ne mislim da je to mnogo.  Frank Lampard je odigrao 60 utakmica, Ashley Cole 47, 48 utakmica, Wayne Rooney 40 utakmica i ne vidim problema… Priče o iscrpljenosti su glupost! To je samo izgovor, rekao je Redknapp i dodao indikativnu rečenicu:

- Možda bih i više rotirao da sam imao dovoljno igrača, glasi izravna poruka Vedranu Ćorluki.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.