Harry Redknapp i Milan Mandarić oslobođeni optužbe za utaju poreza

Srijeda, 08. veljače 2012. 19:45 Napisao/la  I. Vranić

Posljednjih pet godina ovo je bila noćna mora za mene i moju obitelj. Ovaj slučaj nikada nije ni trebao završiti na sudu, rekao je Redknapp

Harry Redknapp i Milan Mandarić oslobođeni su optužbi za utaju poreza. Jednoglasnu odluku porotnika (osam muškaraca i četiri žene) Southwark Crown suda obojica su čekali s uočljivom zebnjom, koja je netragom nestala kada su izašli pred novinare nakon završetka suđenja.

- Posljednjih pet godina ovo je bila noćna mora za mene i moju obitelj. Ovaj slučaj nikada nije ni trebao završiti na sudu – rekao je Redknapp.

- Kao što smo ranije govorili, uvijek sam vjerovao u istinu i britanski pravosudni sustav – kazao je Mandarić.

Tužiteljstvo nije uspjelo dokazati da je Mandarić uplatio Redknappu proviziju (za prodaju Croucha) u iznosu od 189.000 funti na off-shore račun u Monaku. Mandarić je tijekom suđenje tvrdio, a obrana dokazala, da je uplaćeni novac prijateljska gesta prema Redknappu iz razdoblja zajedničkog rada u Portsmouthu.

Tottenham je objavio službeno priopćenje u kojemu pozdravlja odluku suda na kraju teškog razdoblja za klub i Redknappa, koji se zahvalio navijačima na podršci.

Tablice omogućuje Sofascore