VISOKA CIJENA

Mourinho može u Chelsea za 14. mil. eura

Četvrtak, 02. svibnja 2013. 13:51 Napisao/la  SC

Portugalac je navodno imao dogovor s predsjednikom Reala Perezom da će ga pustiti bez odštete ako osvoji Ligu prvaka

Portugalac Jose Mourinho sve je bliže povratku u redoveo Chelseja, koji će za usluge svojeg bivšeg trenera Real Madridu navodno morati platiti odštetu. 

Daily Mail tvrdi da će vlasnik Chelseaja Roman Abramovič morati platiti Realu oko 12 milijuna funti (oko 14 milijuna eura) odštete za Mourinha kojeg ugovor s Madrižnima veže do 2016. godine. Portugalac je navodno imao džentlmenski dogovor s predsjednikom Reala Florentinom Perezom da će ga pustiti bez odštete ako 'kraljevski klub  ove sezone osvoji Ligu prvaka. 

Zanimljiivo je da je Abramovič isplatio Mourinhu otpreminu od 20 mil. eura, kada je Portugalac 2007. godine naprasno napustio Stamford Bridge. Razigrane sujete vlasnika Chelsea i portugalskog stručnjaka ponovu su pronašle zajedničku nogometnu igračku. Prema pisanju engleskim medija Mourinho je već postao menadžer Chelsea, The Sun je Portuglaca već obojao u klupske boje.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.