Radamel Falcao posuđen Manchester Unitedu, do zadnjih sati prijelaznog roka na Old Traffordu vladala panika

Utorak, 02. rujna 2014. 09:11 Napisao/la  SC

Manchester United je potrošio oko 150 mil. eura na pojačanja.

Radamel Falcao na kraju prijelaznog roka završio je u Manchester Unitedu, a ne u Real Madridu kako se spekuliralo mjesecima. Manchester United bio je najaktivniji veliki europski klub u zadnjim danima i satima prijelaznog roka, svi ostali velikani rostere su zatvorili davno prije isteka prijelaznog roka. Falcaov transfer najveće je iznenađenje netom završenog prijelaznog roka. Manchester United posao je sklopio doslovno u zadnjim satima, Monaco će zaraditi 7 mil. eura od jednogodišnje posudbe dok Falcaova plaća iznosi 22 mil. eura bruto. Ukupno, Falcaove usluge za jednu godinu stoje 30 mil. eura!

Manchester United prodao je u zadnjim trenucima prijelaznog roka Danyja Welbecka, Arsenal je platio odštetu 20 mil. eura. Za 16 mil. eura Van Gaal je doveo nizozemskog reprezentativca Daleya Blinda. Panika na Old Traffordu rezultirala je dovođenjem dvojice igrača (Di Maria, Falcao) od kojih se očekuje da promjene krvnu sliku momčadi pune zvijezda stajaćica. Manchester United je potrošio oko 150 mil. eura na pojačanja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.