QPR s igračem manje u 90. minuti izborio Premierligu, Niko Kranjčar ozlijeđen

Subota, 24. svibnja 2014. 18:15 Napisao/la  SC

QPR - Derby County 1:0 (Loša vijest za Niku Kovača jest činjenica da je Niko Kranjčar zbog ozljede morao napustiti igru u 33. minuti

Kvalifikacije za Premierligu

DERBY COUNTY - QUEENS PARK RANGERS 0:1

Stadion Wembley. Gledatelja: 87.348. Sudac: Lee Mason.

Strijelac: 0:1 Zamora (90').

Crveni karton: O'Neil (58').

DERBY: Grant, Wisdom, Forsyth, Thorne, Keogh, Buxton, Hendrick, Hughes (od 68' Bryson), Martin, Russell (od 67' Dawkins), Ward (od 90' Bamford).

QPR: Green, Simpson, Hill (od 67' Henry), Barton, Onuoha, Dunne, Hoilett, O'Neil, Doyle (od 57' Zamora), Austin, Kranjčar (od 33' Traore).

Nogometaši Queens Park Rangersa plasirali su se u Premierligu nakon što su u odlučujućem kvalifikacijskom ogledu na Wembleyju pobijedili Derby County 1:0 pogotkom Bobbyja Zamore u 90. minuti! Nakon jednog ubačaja s desne strane obrana Derbyja nije najbolje reagirala i Zamora je iskoristio ponuđeno. Uspjeh je tim veći kada se uzme u obzir da je momčad Harryja Redknappa 58. minute igrala s deset igrača nakon što je O'Neill srušio Russella u izglednoj prilici za postizanje pogotka.

Loša vijest za Niku Kovača jest činjenica da je Niko Kranjčar zbog ozljede morao napustiti igru u 33. minuti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.