Premierliga: Chelsea demonstrirao moć, West Ham poražen u ludoj utakmici

Nedjelja, 19. rujna 2021. 16:59 Napisao/la  SC

Cristiano Ronaldo postigao je i treći premijerligaški pogodak ove sezone, četvrti od kada se je vratio u redove Manchester Uniteda

Premierliga: Chelsea demonstrirao moć,  West Ham poražen u ludoj utakmici

Mateo Kovačić vrhunski je odigrao cijelu utakmicu za Chelsea momčad kojega je u drugom dijelu utakmice protiv Tottenhama demonstrirala nogomet za najviše domete.

Aktualni europski prvak na početku sezone igra na razini najvećeg kandidata za naslov prvaka u najjačoj ligi na svijetu.

Manchester United pobijedio je na gostovanju u Londonu West Ham 2:1 u utakmici 5. kola Premierlige.

Suparnik Dinama u skupini Europske lige poveo je pogotkom Benrahme u 30. minuti, pet minuta kasnije Cristiano Ronaldo je poravnao rezultat svojim trećim premijerligaškim pogotkom ove sezone, četvrtim od povratka u nekadašnji klub.

Ronaldo je prihvatio jedan ubačaj, pucao, domaći vratar je obranio njegov prvi pokušaj, ali je nevjerojatni Portugalac prvi došao na odbijenu loptu i pospremio je u mrežu.

Činilo se da je prvi put na vrata Ronaldo tukao iz zaleđa, ali je VAR pregledom utvrđeno da je sve bilo milimetarski čisto.

Pobjedu crvenim vragovima donio je Lingard u 89. minuti, bivši junak West Hama u igru je ušao u 73. minuti umjesto Pogbe.

Uzbuđenjima u derbiju tu nije bio kraj, Luke Shaw je u trećoj minuti sudačke nadokande vremena igrao rukom u kaznenom prostoru, nakon što je pregledao snimku sudac je pokazao na bijelu točku, trener David Moyes u igru je istog trena poslao Noblea kako bi izveo najstrožu kaznu, ali mu je de Gea obranio udarac i potvrdio pobjedu Solskjaerove momčadi.  

Nikola Vlašić istrčao je u prvih 11 protiv Manchester Uniteda i na terenu proveo 68 minuta.

Brighton je svladao Leicester 2:1 i skočio na drugo mjesto, u pet utakmica ovo im je četvrta pobjeda ove sezone.

Utakmice 5. kola Premierlige: West Ham – Manchester United 1:1 (Benrahma 30/Ronaldo 35, Lingard 89), Brighton – Leicester 2:1 (Maupay 35-11 m, Welbeck 50/Vardy 61), Tottenham - Chelsea 0:3 (T. Silva 49, Kante 57, Rudiger 90+2)

Poredak:  Chelsea 13, Liverpool 13, Manchester United 13, Brighton 12, Manchester City 10,

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.