Premierliga: Watford gurnuo Antonija Contea do ruba klupe, Chelesa doživio težak poraz

Ponedjeljak, 05. veljače 2018. 23:02 Napisao/la  SC

Utakmica 26. kola: Watford - Chelsea 4:1. Chelsea izjednačio s igračem manje, a onda u zadnjih desetak minuta primio čak tri pogotka

Antonio Conte
Antonio Conte

 

Watford je gurnuo Antonija Contea do ruba klupe Chelseaja.

U zadnjoj utakmici 26. kola Watford je pobijedio Chelsea s čak 4:1, slaba je isprika Conteu da je Chelsea više od sat vremena igrao s desetoricom igrača.

Bakayoko je u 30. dobio drugi žuti karton i morao u svlačionicu, aktualni prvak na odmoru je s igračem manje zaostajao za jedan pogodak.

U 82. minuti Hazard je postigao pogodak kojim je Chelsea uspio izjednačiti i kada je činilo da će Conte s igračem manje osvojiti barem bod, uslijedio je neobjašnjivi pad koncentracije njegove momčadi.

Watford je postigao čak tri pogotka u zadnjih desetak minuta i otežao ionako tešku poziciju menadžera Chelseaja kojega engleski mediji tjednima smjenjuju.

Sjajnu utakmicu odigrao je Gerard Deulofeu, donedavno igrač Barcelone.

Luis Enrique spominjao se kao novi trener Chelseaja u slučaju da Conte izgubi od Watforda, na potezu je Roman Abramovič.

Conte prema ugovoru mora dobiti 9 mi. eura ako dobije otkaz, što Abramoviču nije problem.

Svojedobno je Joseu Mourinhu za prvi od dva otkaza u Chelseaju isplatio 20 mil. eura.

Utakmica 26. kola: Watford - Chelsea 4:1 (Deeney 42-11m, Janmaat 84, Deulofeu 88, Pereyra 90+1/Hazard 82)

Poredak: Man. City 69, Man. United 56, Liverpool 51, Chelsea 50, Tottenham 49, Arsenal 45...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.