Premierliga: Tottenham uvjerljivo pobjedio Everton, Kane i Heung-Min dvostruki strijelci

Nedjelja, 23. prosinca 2018. 20:23 Napisao/la  SC
Tottenham uvjerljivo slavio
Tottenham uvjerljivo slavio

Pravi božićni poklon svojim su navijačima dali igrači Tottenhama, koji su na Goodison Parku u Liverpoolu, sa 6:2 deklasirali Everton.

Međutim, poveli su domaćini u 21. minuti nakon što je Walcott zabio na asistenciju Calvert-Lewina.

No slavlje Evertonovih navijača trajalo je samo šest minuta jer je nakon greške Pickforda za izjednačenje zabio Son.

U 35. minuti gosti su došli do preokreta nakon što je četvrti ligaški gol postigao Alli.

Trippierov udarac iz slobodnog udarca u 42. minuti zaustavila je vratnica, ali se na pravom mjestu našao Kane.

Nakon što su gosti zabili tri minute prije kraja prvog poluvremena, do gola su došli i u trećoj minuti nakon kraja prvog dijela, a strijelac je bio Eriksen čime su svi Tottenhamovi ofenzivni igrači zabili gol.

U 51. minuti drugi pogodak za domaćine zabio je Sigurdsson. Svoj drugi gol na utakmici postigao je Son u 61. minuti nakon asistencije Lamele, a konačan rezultat u 74. minuti, također svojim drugim golom, postavio je Kane.

Utakmica 18. kola: Everton - Tottenham 2:6 (Walcott 21, Sigurdsson 51/ Song Heung-Min 27, 61, Alli 35, Kane 42, 74, Eriksen 48)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.