Premierliga: Pep Guardiola doživio prvi poraz, Tottenham slavio u derbiju kola, Stoke remizirao na Old Traffordu

Nedjelja, 02. listopada 2016. 15:51 Napisao/la  SC

Utakmica 7. kola Manchester United - Stoke 1:1, Tottenham - Manchester City 2:0, Leicester - Southampton 0:0, Burnley - Arsenal 0:1


U derbiju kola Tottenham je pobijedio Manchester City, s prvim porazom Pep Guardiola suočio se već do odmora, kada je domaćin stekao dva pogotka prednosti.   

Rezultat se mogao mijenjati, a najveću priliku nije iskoristio Lamela, koji je promašio penal  u 66. minuti.

Stoke City iznenadio je Manchester United na Old Traffordu i izborio veliki bod remijem 1:1.

Odolijevali su gosti napadima "Crvenih vragova" sve do 69. minute.

Mourinhov potez dvije minute ranije prelomio je utakmicu, u igru je uveo Rooneyja i Martiala koji je odmah zabio sjajan gol sa jedanaest metara za 1:0, upravo na asistenciju Unitedovog kapetana.
 
Reagirao je i Hughes na drugoj strani i uveo Croucha i Waltersa umjesto dvojice napadača Arnautovića i Bonyja,  a u 82. minuti uslijedio je šok kada je Allen pogodio mrežu domaćih za 1:1.

United je nakon prvog remija sezone šesti sa 13 bodova, a Stoke je bez pobjede s tri boda pretposljednja momčad Premiershipa.

Utakmica 7. kola: Manchester United - Stoke 1:1 (Martial 69/Allen 82), Tottenham - Manchester City 2:0 (Kolarov 9-ag, Alli 37), Leicester - Southampton 0:0, Burnley - Arsenal 0:1 (Koscielny 90+3)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.