Premierliga: Remi Evertona i Manchester Uniteda, De Gea poklonio gol domaćima

Nedjelja, 01. ožujka 2020. 16:50 Napisao/la  SC
David De Gea (Manchester United)
David De Gea (Manchester United)

Vratar Manchester Uniteda David De GEa darivao je Everton vodećim pogotkom nakon samo tri minute igre.

De Gea je dobio loptu od svojih suigrača, nakon čega je neshvatljivo čekao 6-7 sekundi kako bi ispucao loptu, što je iskoristio uporni napadač Evertona Dominic Calvert-Lewin i pritisnuo golmana Uniteda, a on ga pogodio te primio amaterski pogodak u engleskom klasiku.

De Gea je na Goodisonu potvrdio da nije u formi na koju su navijači navikli, a ove sezone je direktno skrivio sedam golova.

Srećom po njega, United je izjednačio u 31. minuti preko sjajnog Bruna Fernandesa, koji je opalio s 20-ak metara uz lijevu vratnicu, a lopta golmanu Jordanu Pickfordu prošla praktički ispod ruku za 1:1.

Wolvesi su srušili Tottenham 3:2 usred Londona.

Dva puta je momčad Nuna Espírita Santa gubila od ekipe Josea Mourinha, ali je velikim preokretom uspjela slaviti, preskočiti Tottenham na ljestvici i stići na svega tri boda od četvrtog Chelsea u borbi za plasman u Ligu prvaka.

Tottenham je vodio golovima Stevena Bergwijna (13) i Serge Auriera (45), no Wolverhampton se vraćao preko Dohertyja (27) i Dioga Jote (57), da bi za pobjedu gostiju pogodio Raul Jimenez u 73. minuti.

Utakmica 28. kola: Everton -Manchester United 1:1 (Calvert-Lewin 3/ Fernandes 31), Tottenham - Wolves 2:3 (Bergwijn 13, Aurier 45/ Doherty 27, Jota 57, Jimenez 73)

Poredak: Liverpool 79, Manchester City 57 (-1), Leicester 50, Chelsea 45, Manchester United 42, Wolves 42....

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.