Premierliga: Ponovo aktualizirana ideja da se jedno kolo igra izvan granica Engleske

Srijeda, 08. listopada 2014. 21:36 Napisao/la  SC

Ideja nije originalna budući da klubovi NBA i NFL tokom sezone pojedine utakmice igraju van Amerike

Ideja da se pojedine utakmice Premierlige igraju van Engleske nije novost. Novost je da je ponovo aktualizirana mogućnost da se engleski nogomet naplati izvan Otoka. Koliko je popularan vrhunski europski nogomet ukazuju brojke tijekom pripremnog razdoblja, kada najveći klubovi igraju prijateljske utakmice na drugim kontinentima. Recimo, ove godine utakmicu Manchester United – Real Madrid gledalo je čak 110.000 ljudi.

Ideja nije ni originalna budući da klubovi NBA i NFL tokom sezone pojedine utakmice igraju van Amerike, u Kini ili Londonu. Prije šest godina postojao je plan da se uvede 39. kolo, koje bi se igralo negdje izvan granica Engleske, ali se od njega brzo odustalo. Sada je prijedlog da se jedno regularno kolo igra van Engleske.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.