ENGLESKO PRVENSTVO

Manchester Utd. izgubio protiv Leicestera

Nedjelja, 21. rujna 2014. 16:14 Napisao/la  SC

Leicester - Manchester Utd. 5:3. Manchester je u pola sata primio četiri gola

Nogometaši Manchester Uniteda doživjeli su novu blamažu u engleskom prvenstvu. Crveni vragovi na gostovanju protiv Leicester Cityja imali su u 57. minutu nakon pogotka Herrere na asistenciju Di Marije vodstvo 3:1. I onda je krenuo kolaps u tri minute.

Nugent je zabio iz penala u 62., dvije minute kasnije, Cambiasso je matiro De Geu. Čini se da je rasplet ostavio dubok trag na gostima koji se više nisu snašli. Vardy je u 79. pogodio za prednos domćina, a Ulloa s bijele točke drugim golom na utakmici postavio konačnih 5:3. Tyler Blackett je ujedno zbog prekršaja nad Vardyjem koji je domaćinu donio kazneni udarac zaradio i crveni karton tako da je Manchester završnicu odigrao s igračem manje.

Nevjerojatnim se čini podatak da je Manchester u 16. minuti imao vodstvo 2:0 i činilo se da domaćin nema što tražiti u ovom ogledu. Ujedno Falcao je u 49. minuti pogodio gredu.

Leicester City, koji je lani izborio povratak u Premierligu, tako je upisao prvu prvenstvenu pobjedu na domaćem travnjaku nakon 2004. godine. Manchesteru je ovo bilo peto uzastopno gostovanje bez pobjede u prvenstvu, posljednji put takav su niz imali daleke 2001. godine!

U drugoj utakmici Tottenham je na domaćem travnjaku izgubio od West Bromwicha 0:1. Jedini gol postigao je Morrison u 74. minuti.

LEICESTER CITY: Schmeichel, Moore, Morgan, Konchesky, De Laet, Hammond, Cambiasso (od 71' King), Drinkwater, Vardy (od 85' Schlupp), Ulloa, Nugent (od 75' James).

MANCHESTER UNITED: De Gea, Rojo, Blackett, Evans (od 30' Smalling), Rafael, Herrera, Rooney, Di María, Blind, Van Persie, Falcao (od 72' Januzaj)

Utakmica 5. kola: Leicester - Manchester United 5:3 (Ulloa 17′, 83′-11m, Nugent 62'-11m, Cambiasso 64', Vardy 79'/Van Perise 13', Di Maria 16', Herrera 57')

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.