Premierliga: Lovren skrivio dva gola u porazu Liverpoola, Vlašić igrao u potopu Evertona

Nedjelja, 22. listopada 2017. 16:31 Napisao/la  SC
Dejan Lovren (Liverpool)
Dejan Lovren (Liverpool)

Tottenham je u derbiju pobijedio Liverpool 4:1. 

Utakmica je to koju će hrvatski nogometaš Dejan Lovren još dugo pamtiti, ali i svi navijači Liverpoola. Naime, Lovren je skrivio dva pogotka u prvih 12 minuta susreta i zamijenjen je u 31. minuti. 

Harry Kane je u 4. minuti minuti zabio za vodstvo Tottenhama nakon što je Lovren pogrešno procijenio visoku loptu Trippiera, a u 12. minuti je Lovren zakasnio na dodavanje prije nego što je Kane asistirao Sonu za 2:0.

Salah je smanjio u 24. minuti za 2:1, Klopp je izvadio Lovren au nadi da utakmicu može preokrenuti, no Alli je u 45 pogodio za 3:1 i Kloppove su nade pale u vodu. 

Obrana Liverpoola ni bez Lovrena nije imala rješenja za sjajnog Kanea koji je u 56. minuti zabio svoj drugi gol za 4:1. 

 


Everton je doživio težak domaći poraz od Arsenala nakon kojega je pozicija Ronalda Komeana dodatno uzdrmana.

Nakon petog poraza Everton se našao na 18. poziciji koja vodi u drugu ligu.

Nikola Vlašić igrao je cijelu utakmicu za Everton, koji je u prvom dijelu održao rezultatsku ravnotežu s nadmoćnijim protivnikom.
 
U drugom dijelu Arsenal je pokazao klasu više, posebice nakon što je u 68. minuti Gueye isključen zbog drugoga žutog kartona.



Utakmica 9. kola: Everton - Arsenal 2:5 (Rooney 12, Nasee 90+3/Monreal 40, Ozil 53, Lacazette 74, Ramsey 90, Alexis Sanchez 90+5), Tottenham - Liverpool 4:1 (Kane 4, 56, Heung-Min Son 12, Alli 45/Salah 24)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.