Premierliga: Navijači West Hama prekinuli utakmicu, pobjede Chelsea i Uniteda

Subota, 10. ožujka 2018. 15:39 Napisao/la  SC
West Hamovi navijači utrčali u teren i napali igrače
West Hamovi navijači utrčali u teren i napali igrače

Chelsea je na Stamford Bridgeu, uoči uzvratne utakmice Lige prvaka s Barcelonom, pobijedio Crystal Palace s 2:1.

Prvi gol zabio je Willian na asistenciju Kantea u 25. minuti, a povećanje vodstva domaćinima sedam minuta kasnije donosi Kelly autogolom.

Plavci su dominirali u nastavku susreta, ali utakmicu je zakomplicirao van Aanholt golom u 90. minuti.

Ipak, igrači Antonia Contea sačuvali su mrežu i upisali tri boda

Manchester United pobijedio je Liverpool s 2:1, a heroj domaće momčadi bio je Marcus Rashford koji je zabio dva gola iz jedina dva Unitedova udarca u okvir.

u 14. minuti United je poveo. De Gea je ispucao loptu, Lukaku glavom uposlio Rashforda koji je sjajnim driblingom i udarcem zabio za 1:0.

Deset minuta kasnije Sanchez je pokušao pucati, loptu je odbio Van Dijk, a na pravom se mjestu ponovno našao Rashford koji je uz malu Arnoldovu pomoć zabio svoj drugi gol.

U 38. minuti United je mogao riješiti pitanje pobjednika, Mata je ostao sam i pokušao zabiti škaricama, ali njegov udarac prošao je pored gola.

Liverpool je neuspješno pokušavao pronaći put do De Geinog gola, ali kada već nisu sami uspjeli zabiti, redse je u igru u 66. minuti autogolom vratio Eric Bailly.

Iako je LIverpool imao 68 posto posjeda lopte, 13 udaraca nasuprot pet Unitedovih, igrači Josea Mourinha ipak su uspjeli sačuvati i upisati važna tri boda.

Dejan Lovren odigrao je cijelu utakmicu u dresu Liverpoola. 

Newcastle je na Saint James Parku pobijedio Southampton s 3:0.

Dvostruki strijelac bio je Kenedy koji je zabio u drugoj i 29. minuti, a zabio je i Ritchie u 57. minuti.

Burnley je na gostovanju s 3:0 slavio protiv West Hama, a za goste su zabili Barnes te dvaput Wood.

Nezadovoljni igrom svojih igrača, četvorica navijača čekićara uletjeli su na teren, a jedan se čak i sukobio s kapetanom Nobelom.

Zatim je utrčalo još navijača, a kad su napustili travnjak utakmica je nastavljena. Za West Ham bi možda bolje bilo da nije, jer je već minutu kasnije primio novi gol.

Nakon dva poraza, Everton je s 2:0 pobijedio Brighton. Domaćini su poveli u 60. minuti autogolom Bonga, a konačan rezultat postavio je Tosun na asistenciju Bainesa.

Nikola Vlašić ponovno nije bio među pozvanim igračima.

Huddersfield nije iskoristio rani crveni karton Jordana Ayewa (u 11. minuti) protiv Swansea te je utakmica završila bez golova.

West Bromwich Albion je u osmoj minuti preko Rondona poveo protiv Leicestera , ali su gosti golovima Vardyja, Mahreza, Iheanacha i Iborre preokrenuli rezultat i slavili s 4:1.

Utakmice 30. kola: Manchester United - Liverpool 2:1 (Rashford 14, 24/ Bailly 66-ag), Everton - Brighton 2:0 (Bong 60-ag, Tosun 76), Huddersfield - Swansea 0:0, Newcastle - Southampton 3:0 (Kenedy 2, 29, Ritchie 57), WBA - Leicester 1:4 (Rondon 8/ Vardy 21, Mahrez 62, Iheanacho 76, Iborra 90), West Ham - Burnley 0:3 (Barnes 66, Wood, 70, 81), Chelsea - Crystal Palace 2:1 (Willian 25, Kelly 32-ag/ van Aanholt 90)

Poredak: Manchester City 78 (-1), Manchester United 65, Liverpool 60, Tottenham 58 (-1), Chelsea 56, Arsenal 45 (-1), Burnley 43....

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.