Premierliga: Manchester City odigrao bez pogodaka protiv zadnjeg QPR-a

Utorak, 29. siječnja 2013. 23:15 Napisao/la  SC

Utakmica 24. kola: QPR - Manchester City 0:0

Premierliga - 24. kolo

QPR - MANCHESTER CITY 0:0

Stadion "Loftus Road". Gledatelja:

Sudac: Phil Dowd (Staffordshire)

Žuti karton: Mbia, Granero (QPR), Barry, Zabaleta (Manchester City)

QPR: Julio Cesar, Onuoha, Nelsen, Hill, Traore, Mbia (90'+1 Faurlin), Derry, Da Silva, Taarabt, Granero (89' Park), Remy (90'+1 Zamora).

MANCHESTER CITY: Hart, Zabaleta, Lescott, Javi Garcia, Clichy, Milner (86' Sinclair), Barry, Nasri (59' Džeko), Tevez (73' Rodwell), Silva, Aguero.

Nogometaši Queens Park Rangersa osvojili su veliki bod na svome Loftus Roadu u ogledu protiv još uvijek aktualnog engleskog prvaka Manchester Cityja. Susret je završen bez pogodaka, a sa bodom svakako više mogu biti domaćini bez obzira na činjenicu što ih ovaj bod nije pomakao sa posljednjeg mjesta. S druge strane izabranici Roberta Mancinija sada sa utakmicom više sada za gradskim rivalom Unitedom zaostaju četiri boda.

Junak ovoga susreta bio je domaći vratar Brazilac Julio Cesar, koji je svoja vrata čuvao kao u transu. City je dominirao i u prvom dijelu, a najbolju prigodu propustio je Pablo Zabaleta koji je pogodio stativu dok je pokušaj Garetha Barryja Julio Cesar vrhovima prstiju izbacio u korner. Domaći Rangersi prijetili su iz kontri, a najopasnije su bile one Adela Taarabta i Loica Remyja.

U drugom poluvremenu najbolju je prigodu za goste propustio David Silva čije je udarac sa deset metara sjajno obranio Julio Cesar. Bod je najmanje što su zaslužili Rangersi, koji su tako produžili svoj niz bez poraza u 2013. godini.

Rezultati: QPR - Manchester City 0:0, Aston Villa - Newcastle 1:2 (Benteke 49'/Cisse 19', Cabaye 31'), Stoke - Wigan 2:2 (Shawcross 23', Crouch 48'/McArthur 50', Di Santo 61'), Sunderland - Swansea 0:0.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.