Premierliga: Manchester City i Tottenham podijelili bodove, City prokockao dva pogotka prednosti

Subota, 21. siječnja 2017. 20:22 Napisao/la  SC

Utakmica 22. kola: Manchester City - Tottenham 2:2

Nogometaši Manchester Citya i Tottenhama podijelili su bodove u susretu 22. kola.

Trobod su prokockali domaći koji su sve do 58. minute imali prednost od dva gola.

Silva je na muke stavio vratara Llorisa u 20. minuti udarcem sa ruba kaznenog prostora. No, Lloris je uspješno intervenirao. U istoj minuti pokušao je Zabaleta, ali lopta je otišla pored gola.

U 37. i 38. minuti Sergio Aguero dva je puta pokušao nadmudriti vratara Llorisa, no ovaj je oba puta odlično intervenirao i sačuvao svoju mrežu.

Već u trećoj minuti drugog poluvremena domaći su poveli zahvaljujući pogotku Leroy Sanea iz blizine. Novo vodstvo stiže u 54. minuti Kevin de Bruyne je iskoristio pogrešku vratara za 2:0. No, četiri minute kasnije gosti smanjuju rezultat.

Alli je ispratio centaršut i pospremio ga u mrežu za 2:1. U 76. minuti Sterling je mogao povećati prednost domaćih, ali je vratar Lloris bio spretniji.

Promašaj su odmah kaznili gosti. kane je dodao, Son pokupio i s ruba kaznenog prostora donio izjednačenje Tottenhamu.


MANCHESTER CITY: Bravo, Zabaleta, Otamendi, Kolarov, Clichy (84 Stones), Toure, Sterling (82 Jesus), Silva (90+1 Delph), De Bruyne, Sane, Aguero

TOTTENHAM: Lloris, Dier, Alderweireld (65 Winks), Wimmer (46 Son), Walker, Wanyama, Dembele (79 Sissoko), Rose, Eriksen, Alli, Kane

Utakmica 22. kola: Manchester City - Tottenham 2:2 (Sane 49, de Bruyne 54/ Alli 58, Son 77)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.