Premierliga: Liverpool slavio kod Wolvesa, teška ozljeda domaćeg vratara Rui Patricija

Ponedjeljak, 15. ožujka 2021. 23:13 Napisao/la  SC
Ukazivanje pomoći Rui Patriciju
Ukazivanje pomoći Rui Patriciju

Nogometaši Liverpoola možda na Anfieldu ne mogu nikoga pobijediti, ali na gostovanju ih ipak malo bolje ide.

Nakon pobjede u Sheffieldu, u 28. kolu slavili su i na Molineux stadionu u Wolferhamptonu, pogotkom Dioga Jote u drugoj minuti sudačke nadoknade u prvom dijelu pobijedili su 0:1.

Utakmica je produžena za više od dvadeset minuta zbog teške ozljede domaćeg vratara Rui Patricia u 86. minuti, koji je dobio udarac u glavu nakon što je na njega naletio njegov suigrač Conor Coady pokušavajući dostići Mo Salaha, koji je postigao pogodak, ali iz nedozvoljene pozicije.

Rui Patricio je tako postao prvi igrač u Premierligi koji je tijekom utakmice zamijenjen po novom pravilu koje dopušta zamjenu vratara iako je momčad obavila sve izmjene, ali pod uvjetom da je doživio ozljedu glave.

Utakmica 28. kola: Wolves – Liverpool 0:1 (Jota 45+2)

Poredak: Manchester City 71 (30), Manchester United 57 (29), Leicester 56 (29), Chelsea 51 (29), West Ham 48 (28), Liverpool 46 (29).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.