Premierliga: Fulham u sudačkoj nadoknadi osvojio bod protiv Manchester Uniteda

Nedjelja, 09. veljače 2014. 19:05 Napisao/la  SC

Utakmica 25. kola: Manchester United - Fulham 2:2

U posljednjem susretu 25. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je na svom stadionu remizirao s Fulhamom. Sastav iz zapadnog Londona imao je vodstvo sve do dvanaest minuta prije kraja kada van Persie nakon biljara u kaznenog prostoru gostiju zabija iz neposredne blizine gola.

Za preokret zaslužan je Carrick, koji trese mrežu odmjerenim udarcem s vrha kaznenog prostora – 2:1. Preokret se dogodio u nepune dvije minute nakon što su crveni vragovi uspjeli probiti gostujući bunker.

Fulham je inače, poveo golom Sidwella nakon izrađene akcije, u prvom poluvremenu u kojem su domaćini pružali slabu sliku, kao u mnogo navrata ove sezone. Fulham je imao tri dobre prilike za odlazak u vodstvo od 2:0, no što zbog nepreciznosti (Richardson) i obrana de Gee nisu uspjeli doći do kapitalne prednosti.

Za bod Fulhama u Manchesteru pogodio je Bent u četvrtoj minuti sučeve nadoknade. Manchester United tako nije ostvario pobjedu koja mu je silno trebala kako bi se primaknuo Evertonu na dva boda zaostatka, na sedmom mjestu ljestvice. Izabranike Davida Moyesa kroz tjedan očekuje derbi na Emiratima protiv Arsenala.

MAN UTD: de Gea - Evra, Vidić, Smalling, Rafael (69 Valencia) - Carrick, Fletcher (62 Januzaj) - Young (69 Hernandez), Rooney, Mata - van Persie

FULHAM: Stekelenburg - Riise, Burn, Heitinga, Riether - Richardson, Sidwell, Kvist (81 Cole), Tunncliffe (65 Parker) - Holtby - Tanković (46 Bent)

.

Utakmica 25. kola: Manchester United - Fulham 2:2 (van Persie 78, Carrick 80/Sidwell 19, Bent 90+4)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.