Premierliga: Cavani zaključio preokret Man. Uniteda, Chelsea i Tottenhem bez golova

Nedjelja, 29. studenog 2020. 17:00 Napisao/la  SC
Edinson Cavani
Edinson Cavani

Pogotkom Edinsona Cavanija u drugoj minuti sudačke nadoknade vremena nogometaši Manchester Uniteda svladali su Southampton na St. Mary stadionu i zaključili veliki preokret za vrijednu pobjedu u 10. kolu Premierlige.

Domaćini su prvih 45 minuta zaključili s značajnom prednošću, četvrtim ovosezonskim golom Jamesa Warda-Prowsea iz slobodnog udarca vodili su 2:0, ali je Solskjaerova momčad u nastavku utakmicu okrenula u svoju korist.

Prvo je Bruno Fernandes iskoristio Cavanijevu asistenciju (60), potom je Cavani poravnao rezultat na Fernandezovu asistenciju (74) i onda je pogodio za pobjedu.

Mreže se nisu tresle u londonskom derbiju, Chelsea i Tottenham igrali su 0:0, ali je momčad Josea Mourinha ostala u ulozi lidera.

Mateo Kovačić odigrao je svih 90 minuta za domaćine.

Rezultati : Southampton – Manchester United 2:3 (Bednarek 23, Ward-Prowse 33/Fernandez 60, Cavani 74, 90+2), Chelsea - Tottenham 0:0, Arsenal - Wolves 1:2 (Gabriel 30/Neto 27, Podence 42)

Poredak: Tottenham i Liverpool 21, Chelsea 19, Leicester (9) 18 bodova...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.