ENGLESKO PRVENSTVO

Suarez donio bod Liverpoolu kod Chelseaja

Nedjelja, 11. studenog 2012. 19:22 Napisao/la  SC

Chelsea - Liverpool 1:1 (Terryj 13'/Suarez 73'), Manchester C. - Tottenham 2:1 (Aguero 66', Džeko 88'/Caulker 21')

Nogometaši Chelsea i Liverpoola podijelili su bodove (1:1) u nedjeljnom derbiju 11. kola engleskog prvenstva. Chelsea je poveo pogotkom Terryja u 13. minuti, a bod Redsima donio je Suarez u 73. minuti kojem je to bio šesti pogodak u posljednjih šest nastupa. Liverpool na kraju može biti zadovoljan bodom, iako je prekinuo niz od pet uzastopnih prvenstvenih pobjeda protiv penzionera kojima je ovo treća uzastopna utakmica bez punog plijena u Premierligi. Nakon što su u prvih pet kola primili samo dva gola, Chelsea je u zadnjih šest utakmica primio devet.Liverpool je pak neporažen u posljednjih šest prvenstvenih utakmica, ali su još bez pobjede protiv momčadi iz gornjeg dijela ljestvice.

 

 


C1-1L www.fasthighlights.com by fasthighlights-2013

Manchester City je pak svladao Tottenham 2:1 pogocima Aguera (66') i Džeke (88'), nakon što je Spurse u vodstvo doveo Caulker u 21. minuti. West Ham je na gostovanju svladao Newcastle 1:0 pogotkom Nolana u 39. minuti.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.