ENGLESKO PRVENSTVO

Arsenal i Manchester United remizirali

Nedjelja, 28. travnja 2013. 19:07 Napisao/la  SC

Arsenal - Manchester Utd. 1:1, Chelsea - Swansea 2:0, Reading - QPR 0:0

ARSENAL - MANCHESTER UNITED 1:1

Stadion Emirates. Gledatelja: 60,000. Sudac: Dowd.

Strijelci: 1:0 Waclott (2'), 1:1 Van Persie (44'-11m).

ARSENAL: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Rosicky (od 61' Wilshere), Arteta, Walcott, Ramsey (od 78' Oxlade-Chamberlain), Cazorla, Podolski (od 71' Gervinho).

MANCHESTER UNITED: De Gea, Rafael (od 73' Anderson), Evra, Jones, Ferdinand, Evans Booked, Valencia, Carrick, Naniv (od 82' Giggs), Rooney (od 88' Hernandez), Van Persie.
¸
Nogometaši Arsenala i Manchester Uniteda podijeili su bodove u derbiju 35. kola engleske Premierlige.  Vragovi su već osigurali naslov prvaka tako da im preostale utakmice ništa ne donose, dok je Arsenal  u borbi za treće mjesto s Chelseajem.

Domaćin je poveo nakon jedne odlične akcije. Walcott se s desne strane sam sjurio u kazneni prostor i  poentirao za 1:0. Ostao je dojam da je napadač Arsenala loptu primio u zaleđu. Vragovi su do kraja poluvremena uspjeli izjednačiti. Sagna je nesmotreno izgubio jednu loptu na  centru. Van Persie se sjurio u kazneni prostor, a upravo ga je Sagna srušio. Nizozemac je bio siguran  s bijele točke - 1:1.

Bio je to 47. remi dvaju klubova u međusobnim ogledima. Iako je Manchester ove sezone čak devet puta uspio nadoknaditi rezultatski minus u pobjedu, ovoga puta došli su do boda.

Nogometaši Readinga i QPR-a odigralinsu utakmicu bez pogodaka i na taj način obje momčad su i  teoretski preselile u niži rang natjecanja. Chelsea je pak pobijedio Swansea 2:1 i trenutno je ispred  Arsenala u borbi za treće mjesto s bodom prednosti i utakmicom manje.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.