Premierliga: Ancelottijev Everton uvjerljivo pobijedio Crystal Palace

Subota, 08. veljače 2020. 15:30 Napisao/la  SC
Dominic Calvert-Lewin slavi pogodak sa suigračem
Dominic Calvert-Lewin slavi pogodak sa suigračem

Carlo Ancelotti i njegov Everton uvjerljivo su pobijedili Crystal Palace.

Završilo je 3:1, a golove za domaće postigli su Bernard, Richarlison i Calvert-Lewin, dok je jedini pogodak za goste djelo Bentekea.

Domaći su poveli u 18. minuti, kada je Walcott nakon sjajne akcije i niza dodavanja iz prve, sjajno ubacio s desne strane na drugu vratnicu za usamljenog Bernarda, a on iz prve zakucao loptu u mrežu za 1:0.

Crystal Palace je uzvratio i izjednačio u 51. minuti.

Zaha je lansirao Bentekea na desnoj strani šesnaesterca, a napadač uspio provući loptu ispod Pickforda, koji je dozvolio da mu lopta prođe praktički kroz ruke.

Golmanu Evertona i engleske reprezentacije sigurno je laknulo kada je u 58. minuti Richarlison odlično prošao jedan na jedan i pogodio donji desni kut za 2:1.

Brazilac je sudjelovao i kod trećeg gola u 88. minuti kada je glavom nakon kornera pogodio gredu, a lopta se odbila do Calvert-Lewina kojem nije bilo teško s par metara pogoditi za potvrdu pobjede.

Ancelotti je do sada vodio Everton u osam utakmica, a ostvario je četiri pobjede, uz dva remija i isto toliko poraza, od Manchester Cityja i Liverpoola.

Utakmice 26. kola: Everton - Crystal Palace 3:1 (Bernard 18, Richarlison 58, Calvert-Lewin 88/ Benteke 51), Brighton - Watford 1:1 (Mariappa 78-ag/ Doucoure 19)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.