ENGLESKO PRVENSTVO

Sergio Aguero postigao sva četiri pogotka

Subota, 18. listopada 2014. 15:43 Napisao/la  SC

Utakmica 8. kola: Manchester City - Tottenham 4:1


Sergio Aguero postigao je sva četiri pogotka za Manchester City u uvjerljivoj pobjedi (4:1) protiv Tottenhama. Raspoloženi Aguero raspršio je snove o uspjehu Tottenhama, koji je ostavio bolji dojam nego što sugerira rezultat. Posebice u razdoblju tijekom kojega se lomio rezultat. Naime u 62. minuti Soldado je imao priliku iz kaznenog udarca izjednačiti, ali je Hart obranio njegov udarac s bijele točke.

Tri minute kasnije Hart je ponovo obranio Soldadov udarac s 10 metara, a onda je u 67. minuti isključen Fazio čime je označen početak kraja za Tottenham. Već u 68. minuti Aguero je povisio na 3:1.


MANCHESTER CITY: Hart, Sagna, Demichelis, Kompany, Clichy, Milner, Fernando (76 Yaya Toure), Jesus Navas, Lampard (78 Fernandinho), Silva (70 Jovetić), Aguero


TOTTENHAM: Lloris, Dier, Kaboul, Fazio, Rose, Capoue (60 Dembele), Mason (70 Vertonghen), Lamela (60 Townsend), Eriksen, Chadli, Soldado


Utakmica 8. kola: Manchester City - Tottenham 4:1 (Aguero 13, 20-11m, 68, 75-11m/Eriksen 15)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.