ENGLESKO PRVENSTVO

Sergio Aguero odlučio gradski derbi

Nedjelja, 02. studenog 2014. 16:17 Napisao/la  SC

Utakmica 10. kola: Manchester City - Manchester United 1:0

U gradskom derbiju na Etihadu novu je pobjedu upisao domaći City. Građani su pogotkom Aguera u 63. minuti na asistenciju Clichyja okrunili dominaciju na terenu i zasluženo došli natrag na treću poziciju na ljestvici. Kaznio je najbolji strijelac dosadašnjeg tijeka engleskog prvenstva nesmotrenost Unitedova braniča Chrisa Smallinga koji je u prvom poluvremenu dobio dva žuta kartona, što ga je koštalo isključenja već u 39. minuti.

Nije se momčad Louisa Van Gaala nakon pogotka mogla vratiti u susret, imali su tek jednu priliku Di Marie (77) koji je Joe Hart uspio obraniti. City je mogao pobjediti i s izraženijom prednošću da je realizirao jednu od brojnih prilika. U nastavku je Navas pogodio vratnicu (75). Momčadi Manchester Uniteda ovo je treći poraz ove sezone, te se nalazi na devetom mjestu.

Manchester City - Manchester United 1:0 (Aguero 63)

MAN CITY: Hart - Clichy, Demichelis, Kompany, Zabaleta - Milner (70 Nasri), Fernando, Yaya Toure, Navas - Jovetić (71 Džeko), Aguero (84 Aguero)

MAN UTD: de Gea - Shaw, Rojo (56 McNair), Smalling, Valencia - Blind - Di Maria, Rooney, Fellaini, Januzaj (43 Carrick) - Van Persie (82 Wilson)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.